Workshop user interfaces & visualization

14.12.2017 Am 15. und 16. Dezember findet der 21. bilaterale Studentenworkshop zum Thema user interfaces & visualization an der HTW Dresden statt.

Der Workshop wird von der Czech Technical University Prague gemeinsam mit der Fakultät Informatik/Mathematik organisiert. Studierende und Doktoranden beider Hochschulen stellen ihre aktuellen Forschungsprojekte vor. Interessierte aus anderen Fakultäten sind herzlich zu den Vorträgen im PAB und der Bibliothek eingeladen.

Das Programm

On December 15./16. 2017, the meanwhile 21. round of the bilateral student workshop on user interfaces & visualization takes place at HTW Dresden . The workshop is organized by collegues from the Czech Technical University Prague and the Faculty of Computer Science and Mathematics of our university. Students and PhD-students give insights in their latest research projects and present interesting results of their actual work. Participation is free of charge. Collegues and students are kindly invited to come with us and have fruitful discussions about the current challenges in Human-Computer Interaction. The workshop program is available under the following link:

Fakultät Informatik/Mathematik

Prof. Hans-Joachim Böhme